El Servei d’Ocupació i Formació–La Fassina de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està portant a terme el programa de cursos de formació ocupacional de la convocatòria del Servei d’Ocupació de Catalunya 2015-2016.

Aquesta oferta, finançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu consta d’un total de 2.450 hores distribuïdes en sis Certificats de Professionalitat.

L’aposta del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca és oferir una àmplia oferta de cursos per tal de millorar l’ocupació a la comarca i trobar aquelles especialitats formatives que puguin tenir més sortida laboral.

De moment han iniciat dues especialitats formatives, Elaborador de vins i licors que va iniciar el 29 desembre de 2015 i Activitats auxiliars de magatzem que es va iniciar a principis de febrer.

En d’elaboració de vins i licors es tocaran aspectes com l’envasament i condicionament de begudes, matèries primeres i instal·lacions de bodega, operacions de vinificacions, vinificacions especials, destil·leria – licoreria.

El mes d’abril està previst iniciar les especialitats d’Activitats de venda i d’Operacions auxiliars de serveis administratius i generals i el mes de maig les especialitats de Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals i Activitats auxiliars de comerç.

Els cursos de formació ocupacional de La Fassina estan adreçats a treballadors/es en situació d’atur que estiguin inscrits a les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya i vulguin ampliar les seves competències laborals.

Els perfils de candidats i candidates a la formació ocupacional 2015-2106 estan determinats per la normativa que determina cada certificat de professionalitat i que es requerirà a tothom que vulgui accedir als cursos.

Les inscripcions als cursos de formació ocupacional s’han de realitzar a través de la web del Servei d’Ocupació de Catalunya. Per a més informació sobre els programes formatius, dates i requisits d’accés, cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball a la planta baixa de l’Ateneu Municipal a la Plaça del Penedès, tel. 93 817 24 47 o bé a la web del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa