Copes de vi amb un tauró a dins

!--akiadsense-->

Cada cop hi ha més gadgets a l’entorn del món de vi que han passat de l’àmbit professional a l’àmbit domèstic. Però el que us mostrem potser ja s’ha passat de frenada.

D’entrada us hem de dir que aquesta copa no afectarà ni condicionarà el gaudi del vi, per tant, tot i que és una copa és més aviat per col·leccionistes d’objectes estranys o curiosos o per fer uns riures amb colla d’amics.

Es tracta d’una copa de vidre que a dins hi porta incorporada, també de vidre, una figura d’un tauró. Així quan hi poseu el vi, si ho feu amb la mesura correcta, estèticament pot fer una certa gràcia veure la típica aleta del tauró que surt a la superfície.

Però també té un altre efecte freaky."> Quan feu voltar la copa per oxigenar el vi i olorar-lo en tota la seva plenitud, tot i que el tauro és rígid, us semblarà que està nedant al voltant de la copa. Com dèiem abans, el vi tindrà el mateix gust, no millorarà, no en tindreu una nova percepció ni res de tot això. Només us pot fer una mica de riure.

Els responsables d’aquest article, asseguren que “amb la copa amb tauró es pot millorar una taula senzilla donant-li un ambient de luxe”. Deixeu-nos ho dubtar, però si us ve de gust provar-ho la copa té un preu de 9’90 $, al voltant de 8’8 euros per unitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa