Arrels de Vi Vilanova i la Geltrú

!--akiadsense-->

Arrels del Vi, la fira professional de vins de la DO Empordà oberta a tothom, celebra la seva onzena edició els propers 19 i 20 de maig a Sant Martí d’Empúries.

Com cada any, sommeliers de l’Empordà dirigits per Rafel Sabadí, sommelier de Uain Bar & Store (l’Escala), realitzaran un tast a cegues per escollir els Premis Arrels del Vi 2018 (millor vi blanc, rosat, negre i dolç).

El director del tast Rafel Sabadí ha fet una rigorosa selecció d’experimentats sommeliers, escollits tant per la seva trajectòria així com per la sensibilitat amb els vins de la DO Empordà i el seu compromís envers al territori. Són Cristina Torrent i Aga Ogórek del Restaurant Bo.Tic (Corçà), Clara Antúnez de la Gastronómica Events; Laura Masramón sommelier de la Ruta del Vi DO Empordà; Anette Wagberg del Restaurant Korpilombolo (L’Escala); Agnès Gasull, col·laboradora de Cellers de l’Empordà; Jordi Folgado del Restaurant Orígens (L’Escala); Carlos Ventura de l’Enoteca Els Barrils (L’Escala); Adrià Castells de KoSa Bistrot (Palafrugell); Rafel Tubau de la Bodega Can Ratxelet (L’Escala); Miquel Ros de l’Hotel Can Miquel (L’Escala); Gerard Geli del Restaurant Vicus (Pals); Marcelo Chan del Vinilo bar de vins (L’Escala) i Víctor Jiménez de la botiga especialitzada La Vinícola (Barcelona).

També hi assistiran els organitzadors d’Arrels del Vi, Tess Oriol i Dominic Abernethy.

Nou comentari

Comparteix