VadeVi
Erotisme i vi s’alien de nou en el Concurs de Relats amb DO Penedès
Concurs de relats eròtics

!--akiadsense-->

Arrenca la tercera edició del Certamen de relats eròtics on el vi o clàssics Penedès adquireixen tot el protagonisme. Davant l’èxit assolit a la primera convocatòria, El Penedès ja pot presumir de consolidar-se com a referent de l’erotisme, el vi i la literatura, continuant amb una temàtica associada a l’oferta vitivinícola penedesenca.

Una proposta de la fundació Futura Local amb el patrocini de la DO Penedès, d’Euroselecció i Tastavins, Diputació de Barcelona, Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Consell Comarcal i l’Incavi .

Per continuar donant a conèixer la zona vitivinícola del Penedès i la seva forma peculiar d’elaboració de vins i clàssics Penedès les bases incorporen elements a tenir en compte en els relats com poden ser vocabulari del mon vitivinícola, varietats del Penedès o cellers de la DO Penedès. Enguany, el lliurament dels premis es farà el 29 de juny de 2019, i en un celler emblemàtic dins de la DO Penedès, per tal que els participants puguin gaudir d’unes hores en el Penedès.

El jurat del Certamen està compost per professionals del món vinícola o literari i repeteixen com al concurs del 2017: Joan Bruna, Pilar Blasco, Susanna Aluja, Lluís Delgado, Ramon Nadal, Ruth Troyano i Pere Escudé.

Les obres podran presentar-se des de la publicació d’aquestes bases, a finals de gener, fins a les 24 hores del dia 15 de juny de 2019 com a data i hora límits. Les bases es poden trobar a les webs www.futuralocal.org i www.dopenedes.cat.

S’estableixen els següents premis per les tres obres guanyadores.

  • 1r premi de 500 euros (impostos inclosos), més una dotzena de copes Ridel, atorgats per la DO Penedès i per Euroselecció, i un lot de 12 vins
  • 2n Premi : l’experiència “12 Hores Al·lucinants al Penedès” de l’Acadèmia de Tastavins, més una dotzena de copes Riedel, i un lot de 6 vins
  • 3er Premi: Un sopar per a dues persones a Cigró D’Or a Vilafranca del Penedès, 12 copes Riedel, atorgat per Euroselecció i un lot de 3 vins

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa