VadeVi
Arriba a Barcelona la segona edició de la Festa del Vi Novell
  • CA
Presentació 2ona. edició Festa Vi Novell

!--akiadsense-->

Per segon any consecutiu els jardins del Palau Robert de Barcelona acolliran la Festa del Vi Novell, una iniciativa impulsada per un col.lectiu de cellers sensibles a la tradició del vi novell i recolzada per l’INCAVI i que aquest any 2018 compta amb l’apadrinament del xef Nandu Jubany, que en serà el pregoner.

Amb aquesta festa, els cellers organitzadors volen compartir l’alegria que els envaeix quan arriba el moment de destapar el primer vi de l’any. La tradició indica que el vi novell ha de sortir al mercat el dia de Sant Martí (11 de novembre) i es caracteritza per ser un vi fresc i afruitat que només s’embotella a l’inici de cada campanya.

L’edició d’enguany compta amb la presència d’un nou celler, el celler COVIDES de Vilafranca del Penedès amb el qual el col.lectiu arriba als 9 cellers. Els altres 8 són:

Celler Carles Andreu de Pira (Conca de Barberà)

Celler Cooperatiu d’Espolla (Alt Empordà)

Celler Cooperatiu de La Granada (Alt Penedès)

Celler del Masroig (Priorat)

Cellers Maset de La Granada (Alt Penedès)

Vins i Caves Portell del Sarral (Conca de Barberà)

Sant Josep Vins de Bot (Terra Alta)

Vins Petxina del Sarral (Conca de Barberà)

La voluntat del grup seria poder incorporar al projecte tots els cellers catalans que elaboren vi novell.

Les persones que s’acostin als Jardins del Palau Robert el pròxim dissabte podran gaudir dels vins novells de tots aquests cellers al preu d’1€ el tast. Els visitants podran acompanyar els diversos vins amb una proposta gastronòmica formada pels productes d’Embotits Salgot, formatges Betara i les avellanes de la Denominació d’Origen Protegida Avellana de Reus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa