Arriba el 6è tast de Santa Bàrbara a Bellmunt del Priorat

La mostra d'aquest 5 de desembre serà solidària amb la Marató de TV3

La vila de Bellmunt del Priorat organitza aquest dissabte, 5 de desembre, a partir de les 11:00 h i fins a les 14:00 h a la plaça de Miquel Muntané (davant de l’ajuntament), el 6è Tast de Santa Bàrbara, una mostra anual de vins locals que coincideix amb les celebracions que organitza aquest municipi en honor a Santa Bàrbara, la patrona de la mineria. Com l’any passat, l’Agrupació de Cellers de la Conca del Siurana vol dedicar una part de la recaptació del tast a La Marató de TV3, que enguany es dedica a la lluita contra l’obesitat i la diabetis.

En aquesta sisena edició han confirmat la participació al tast els cellers Casa Gran del Siurana, Celler Rosa Maria Bartolomé, Costers del Priorat, Estriacus, Gran Clos, Mas Blanc Pinord, Mas d’en Gil, Portal del Priorat, Solà Clàssic i Sedó Barceló. Aquest darrer celler també presentarà el seu oli nou, que oferirà a degustació.

Tast solidari amb La Marató

Coincidint amb la proximitat d’un dels esdeveniments solidaris més importants del país, “La Marató de TV3”, enguany dedicada a la lluita contra l’obesitat i la diabetis, el Tast de Santa Bàrbara 2015 dedicarà una part de la recaptació a aquesta iniciativa. El preu del tiquet de tast serà de 10 euros i donarà dret a 6 degustacions. D’aquests 10 euros, 2 euros es destinaran als fons de “La Marató” 2015.

El Tast de Santa Bàrbara és la darrera de les mostres i degustacions populars que s’organitzen durant l’any a la DOQ Priorat, una programació que té el suport del Consell Regulador d’aquesta denominació d’origen.

Nou comentari