VadeVi
Arriba l’11ena mostra de vins i caves Subirats Tasta’l

La plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal és, un any més, l’escenari escollit per celebrar el Subirats Tasta’l, una mostra que acull els vins i caves que ofereixen els cellers més importants de Subirats, així com la gastronomia i l’artesania local i que enguany arriba a l’11a edició.

El Subirats Tasta’l és l’aparador per excel·lència dels productes de proximitat i qualitat que s’elaboren al municipi. Any rere any, la mostra es consolida com a punt de trobada de professionals i amants de la cultura enogastronòmica.

El Subirats Tasta’l es complementa amb una sèrie d’activitats lúdiques que fan d’aquesta fira, un esdeveniment de referència a la comarca, on hi pot participar tota la família.

Com a novetat més destacada de l’edició d’enguany, cal esmentar l’increment d’activitats i tallers paral·lels a la mostra adreçats al públic assistent, que s’han organitzat conjuntament entre l’Ajuntament i el Patronat de Turisme de Subirats.

Enguany els visitants podran gaudir d’una demostració d’oficis antics vinculats al món del vi i la vinya: el boter de fusta, el cisteller, els porrons de vidre bufat i les rodes de carro. A més, hi haurà animació teatral per part de “les autoritats” i tot l’espai de la mostra estarà decorat amb motius al·legòrics al món del vi i la vinya.

També s’han organitzat tallers que comprenen des d’un tast guiat de vins i caves de Subirats fins a visites guiades gratuïtes al Museu d’Esperanto de Subirats. També es podrà visitar l’exposició de fotografies de Subirats i del Penedès de M. Rosa Ferré, moure’s en bicicleta elèctrica per l’entorn paisatgístic de Subirats, i assistir a la presentació del llibre Calidoscopi, de les coautores Isabel del Pilar i M. Rosa Ferré. A banda d’aquestes novetat, també hi haurà, com cada any, l’espai infantil amb tallers organitzats, conjuntament, per l’Esplai Sol Naixent i l’Esplai Els Cargols.

Pel que fa al preu dels tiquets degustació, es mantenen respecte l’any passat:

8 tiquets degustació + copa 6,00€

8 tiquets degustació 5,00€

Copa commemorativa 1,00€

Com cada any, tota la informació turística del municipi estarà disponible al web www.turismesubirats.cat. A més, aquest any, també es pot descarregar gratuïtament l’aplicació turística de Subirats i accedir a la informació detallada del Subirats Tasta’l.

El Subirats Tasta’l es un acte organitzat conjuntament per l’Ajuntament i el Patronat de Turisme de Subirats amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Els expositors seran:

Vins i caves:

Can Bas Domini Vinícola / Casa Ravella / Castellroig – Finca Sabaté i Coca / Cava Bertha / Cava Guilera / Cava MasPujadó / Cava Olivé Batllori / Caves Canals & Casanovas / Caves Ventura Soler / Celler Esteve i Gibert Viticultors / Cellers Carol Vallès / Coma Romà – Cultiu Biològic / Covides / Eudald Massana Noya – Agricultura ecològica / Fèlix Massana Ràfols – Agricultura ecològica / Llopart

Restauració i elaboradors artesans:

Cal Pere del Maset / Cal Xim Restaurant / Hotel Restaurant Sol i Vi / Ca l’Estevet / Cal Pelegrí / Forn de Lavern / …de la Tieta / Artesania Nen Xic / Cerveses La Subirana / Creative / Fusta i Roba / Les Filos / Mel Can Mallofré / Montse Roman Saumell / Natural Subirats / Oli Ferré Amell / Sabons i més… / Set Pots / Vinyet, La melmelada Penedès

Entitats: EqualMón / Residència El Cenacle i Font Santa /Penedès FM Subirats

Programa:

Dissabte 28 de novembre

20 h – PRESENTACIÓ DEL LLIBRE CALIDOSCOPI (poesia i fotografia) a càrrec de les coautores Isabel del Pilar Valero i M. Rosa Ferré i EXPOSICIÓ DE FOTOS DE SUBIRATS I DEL PENEDÈS de M. Rosa Ferré.

Al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal.

Diumenge 29 de novembre

10.30 h – INAUGURACIÓ de l’11è Subirats Tasta’l a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Subirats. Tot seguit, autoritats i assistents es dirigiran a la Mostra.

D’11h a 14 h – Ruta en BICICLETA ELÈCTRICA. Ruta circular per la Ruta Vitivinícola 8 de Subirats. Preu promocional: 5 euros.

12 h – TAST GUIAT “Tasta Subirats”. Tast guiat de vins i caves de Subirats. Al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal. Preu promocional: 3 euros.

A les 12h, 13h i 14 h – *Visita guiada al MUSEU D’ESPERANTO DE SUBIRATS. Trajecte a peu des del punt d’informació de la mostra. Entrada gratuïta.

En tot l’horari de la mostra (d’11h a 15h):

– Degustació de vins i caves.

– Tast gastronòmic.

– Parades de productes de la terra i entitats del municipi.

– Demostració d’oficis antics vinculats al món del vi i la vinya: el boter de fusta, cisteller, porrons de vidre bufat i rodes de carro.

– Exposició fotogràfica de Subirats i del Penedès de M. Rosa Ferré. Al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal.

– Animació teatral de carrer.

– Espai infantil amb moltes activitats organitzat per l’Esplai Sol Naixent i l’Esplai Els Cargols.

Es pot fer inscripció prèvia al telèfon 938993499 o al c/e info@turismesubirats.cat. El mateix dia caldrà adreçar-se a la carpa del Patronat de Turisme de Subirats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa