VadeVi
Arriba la quarta edició de l’Enocursa Torres
  • CA

Cellers Torres organitza per diumenge 12 de juny la 4a edició de l’Enocursa, una cursa de 10 quilòmetres entre vinyes i una de les cites esportives més esperades del Penedès. Esport, natura i vi conflueixen de nou en aquesta experiència Torres, on els participants podran gaudir del paisatge del Penedès, degustar vins i participar en una jornada festiva i familiar a les instal·lacions de Torres a Pacs del Penedès.

L’Enocursa, que l’any passat va reunir a més de 500 corredors, començarà a les 9.30h del matí en un circuit que transcorre pels municipis de Pacs del Penedès i Sant Martí Sarroca. Un cop finalitzada, els participants podran recuperar forces amb un bon esmorzar, massatges, sessions dirigides d’estiraments i música. A les 11:30h es realitzarà l’entrega de premis i la degustació de vins. Cada participant rebrà, a més, una ampolla de vi de regal.

Les inscripcions tenen un preu de 16€ i es poden realitzar a www.enocursa.cat a través de Runedia. Com a colofó de la jornada, Cellers Torres ofereix un menú Enocursa en el seu restaurant Mas Rabell, a Sant Martí Sarroca, a un preu de 23€ amb reserva anticipada. També s’habilitarà un servei d’autocar opcional des de Barcelona, prèvia reserva al 93 817 7330 o a través del correu electrònic [email protected].

Més informació al lloc web www.enocursa.cat.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa