Art Cava acaba d’estrenar una última novetat al seu projecte vitivinícola. Sota el nom de La Manela han presentat un nou espai gastro pop-up i cultural que ha obert portes al costat de les vinyes que el celler té al Penedès.

La Manela es caracteritza per un disseny especial de les seves instal·lacions, presidides per contenidors marítims i el concepte food-truck, enmig d’un pati de moreres i de mobiliari còmode i modern. I ara, coincidint amb la seva primera etapa inaugural, l’espai mostra una exposició de l’escultor i professor d’art i escultura a l’escola d’oficis de Barcelona, Ramiro -Manel Garcia-, que inclou diferents peces de l’artista distribuïdes per tot l’espai.

El duet Aina i Joan van amenitzar la jornada inaugural on les persones assistents van poder gaudir d’una proposta gastronòmica d’arreu del món feta amb ingredients del Penedès. Seguint la normativa governamental marcada per la Covid-19, romandrà oberta tots els vespres de dijous a dissabtes fins el proper mes de setembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa