VadeVi
El "Music Valls va de vins" aposta per artistes catalans
  • CA

El primer cap de setmana de maig (dies 6 a 8) tindrà lloc la 4a Mostra de Vins de la DO Tarragona, “Music Valls Va de Vins” en una edició que enguany maridarà els vins amb un cartell d’artistes i grups catalans i vallencs. Durant els tres dies d’activitat s’han programat sis concerts amb grups com els locals Second Trast i Murmur i la Soul Machine.

Aquest és el resultat de l’aposta de la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls amb la complicitat de la DO Tarragona i la Societat Cooperativa Agrícola de Valls, per dotar la mostra amb nou format, nous continguts i més activitats, per tal de consolidar i potenciar aquest esdeveniment de ciutat.

La Soul Machine, dissabte dia 7 a dos quarts de deu del vespre, és el grup convidat per a tastar els vins del territori i les especialitzats dels establiments de l’Associació de Restauradors de Valls. L’actuació del grup, format per músics de la comarca del Priorat, coneguts per l’excel·lent so del soul, funky i rhythm’n’blues del seu repertori, anirà precedida per la participació del grup vallenc Second Trast, format per les cantants So?nia Solé i Laia Pastor, acompanyades per una banda amb el bateria Xavi Jou, el baixista Xavi Vallès, el guitarrista Arnau Duch, el teclista Gerard Martí. I la seccio? de vents amb els saxofonistes Òscar Gomez i Sílvia Vergès.

El dia anterior, divendres dia 6 a les 21.30 hores, els encarregats d’animar la mostra de vins seran Warner Pa & Brazuca Matraca amb una barreja d’estils amb molt de ritme: modern bossa, funk, reggae, soul, ètnic, estil jazzy. Aquesta actuació també anirà precedida per una veu vallenca, Jaume Sanz.

Matins musicals

Els matins de la mostra també comptaran amb música en directe. El dissabte a la una del migdia actuaran els vallencs Murmur amb un treballat repertori de versions de David Bowie, REM, i altres grups i cantants mítics. Diumenge, Minipop Tarragona organitzarà diversos tallers familiars amb l’acompanyament de la música de Carles Belda, conegut per la seva llarga trajectòria amb grups com Mesclat, Pomada o el conjunt Badabadoc.

Els organitzadors pretenen, així, obrir la mostra a nous públics. La consolidació de la mostra com la cita anual dels aficionats del vi, ha animat els organitzadors a apostar per la presència d’un públic més ampli i heterogeni que, atret per la música, també descobreixi els vins de la DO Tarragona i el seu potencial enoturístic, centrat en gran mesura en Valls i la comarca de l’Alt Camp.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa