VadeVi
AT Roca col·labora amb la fundació “Vi per Vida” amb “Cop de Cor”
  • CA
AT Roca i Vi per Vida

!--akiadsense-->

Vi per vida, associació sense ànim de lucre que té com a objectiu donar suport a la recerca en metàstasi i sensibilitzar la ciutadania en favor de la investigació del càncer, es va reunir dilluns 11 de febrer de 2019 amb AT Roca, celler de Sant Sadurní d’Anoia pertanyent a la DO Penedès i a la DO Clàssic Penedès. L’objectiu de la trobada era fer balanç de “Cop de Cor”, un projecte que va néixer el setembre de 2015.

“Cop de Cor” és un vi benèfic creat per AT Roca fa quatre anys amb la finalitat de destinar íntegrament els beneficis aconseguits a la fundació “Vi per Vida” per a la investigació del càncer. En paraules dels fundadors del projecte, “la filosofia d’AT Roca uneix el paisatge, el territori i també les persones. D’aquí va sorgir la idea de fer un vi que pogués arribar, a través de diferents vessants, a les persones”.

Xavier Ayala, impulsor de l’Associació Vi per Vida, reconeix que “l’amistat que uneix a la família que forma AT Roca amb Vi per Vida va fer que ens uníssim per fer un projecte en comú batejat amb el nom de Cop de Cor”. A més, reconeix que les dues entitats estan molt satisfetes amb els resultats obtinguts.

Amb aquest projecte s’han venut un total de 1.385 ampolles, aconseguint uns guanys de 3.000 €. La donació dels beneficis de 2018 es realitzarà el proper més de març a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona).

Cop de Cor és un vi 100% macabeu de la Vinya Novelles, una vinya vella plantada el 1982. És un vi únic de la DO Penedès amb un color groc de palla que amaga reflexos d’or nou i una llàgrima abundant. En nas és fresc i afruitat, amb destacada aroma de poma verda i albercoc, sobre un fons especiat i torrat de vainilles i brioix. En boca mostra nervi, però és agradable, destacant una bona acidesa. És un vi voluminós però ben estructurat.

Proper tast solidari de “Vi per Vida”

La nova edició del tast organitzat per “Vi per Vida” tindrà lloc el proper dia 7 d’abril a les 12 h a l’ecocentre “Les Obagues”, situat a Juneda, municipi de la província de Lleida. Un total de 100 assistents podran participar en el tast solidari i contribuir així a la recaptació de fons que aniran destinats a l’IRB Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa