VadeVi
La Ruta de Vins de la DO Terra Alta a Barcelona està en marxa
  • CA
Garnatxa blanca On Road

!--akiadsense-->

Garnatxa Blanca on Road és el nom de la ruta de vins que la Denominació d’Origen Terra Alta posa en marxa a Barcelona fins al 24 de març.Es tracta de la primera ruta de vins que la DO organitza a la capital catalana i es podrà gaudir a 8 locals dels principals barris del centre de la ciutat.

Amb l’organització d’aquesta ruta, la DO Terra Alta busca seguir fent difusió de la Garnatxa blanca, la seva varietat més emblemàtica i gràcies a la qual compta amb un distintiu propi: Terra Alta Garnatxa Blanca 100×100.

Els locals participants ofereixen als clients una copa de Garnatxa Blanca DO Terra Alta acompanyada d’una tapa, que és diferent a cada un dels locals, buscant oferir maridatges alternatius per tal d’ampliar l’oferta gastronòmica i que aquells que estiguin interessats en la ruta puguin gaudir de tastos diferents a cada local i descobrir la versatilitat de la Garnatxa Blanca.

Els locals de la ruta

La ruta està formada per 8 locals repartits a diferents barris del centre de Barcelona. Així, al barri Gòtic trobem Zona d’Ombra (Salomó Ben Adret, 12), una enoteca especialitzada en la venda i la degustació de vins a copes en un espai on la cultura també té un pes important.

Prop del barri Gòtic, a Ciutat Vella, es troba Sexy Wine (Joaquim Costa, 8), un club de vins amb una interessant i activa agenda de cursos i tastos. Tirant cap a Poble Sec, Cap de Suro (Jaume Fabra, 12), una botiga especialitzada en vins, amb degustació i productes curosament seleccionats per gaudir-ne.

Abans, parada a Sant Antoni, a Vinateria Rosaluna (Floridablanca, 5) un espai de vins on les copes s’acompanyen de propostes gastronòmiques i a on poder gaudir d’un bon grapat d’activitats lligades al món de la cultura en general i del vi en particular.

I a l’altra banda de Barcelona trobem dos locals al dinàmic barri de Poblenou: Més De Vi (Marià Aguiló, 123) i Bodega Alaparra (Pujades, 136). D’estils diferents, tos dos comparteixen i destil·len amor pel vi. Més De Vi és un espai tranquil i especialitzat en vins i productes de proximitat, on poder gaudir d’un bon sopar.Bodega Alaparra, d’ambient més informal, també té una gran proposta de vins maridats amb oferta gastronòmica i una bona agenda d’activitats amb tastos i maridatges.

I per acabar la ruta, dos locals al centre de Barcelona: Eixample Esquerra i Eixemple Dreta. El primer és AmoVino(Aribau, 30), un espai dedicat al vi on prendre una copa, maridar-la amb alguna tapa i, fins i tot, comprar alguna ampolla. A l’Eixample Dreta, al costat de la Sagrada Família, trobem Sagrades Tannines(Passatge de Simó, 20), un celler informal i acollidor, amb vins amb personalitat i una oferta gastronòmica per maridar-los.

Un cap de setmana a la Terra Alta

La Denominació d’Origen Terra Alta vol premiar a aquells que s’apropin als locals de la ruta per conèixer i gaudir de la seva Garnatxa Blanca. Així, aquells que participin de la ruta i que vulguin deixar constància, només hauran de fer-se una foto amb la seva copa de vi i penjar-la a les seves xarxes (Instagram, Facebook i Twitter) fent servir el hashtag #fansDOTerraAlta i mencionant el perfil de la DO Terra Alta. Les millors fotografies entraran en el sorteig d’un cap de setmana a la Terra Alta per conèixer de prop la comarca i gaudir de diferents propostes enoturístiques. A més, hi haurà també dos lots de vins per aquells que pengin les seves fotos i que en surtin guanyadores en segon i tercer lloc al sorteig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa