VadeVi
Badalona vol promocionar l’enoturisme a la DO Alella
  • CA

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i el regidor de l’Àmbit Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, es van trobar amb l’alcalde d’Alella i president del consorci, Andreu Francisco.

D’aquesta manera, Badalona ha iniciat els tràmits per formar part del Consorci de Promoció Enoturística de la Denominació d’Origen d’Alella, un ens que actualment agrupa a 17 ajuntaments que estan inclosos en la DO Alella.

Badalona formava part fins ara d’aquesta denominació d’origen però no del consorci, que té com a objectiu promocionar l’enoturisme en la seva àrea d’influència.

En aquesta reunió, l’alcalde d’Alella ha convidat a Badalona a formar part del consorci enoturístic per multiplicar l’oferta cultural, turística i comercial de la zona DO Alella.

El regidor Àlex Mañas ha explicat que “el govern valora molt positivament la proposta del Consorci de Promoció Enoturística de la DO Alella de formar-ne part ja que la inclusió de la ciutat en aquest ens beneficiarà a totes dues parts”.

“Que Badalona sigui membre d’aquest consorci servirà per donar a conèixer encara més la història de la ciutat, la seva relació amb el conreu de la vinya, el comerç del vi, molt important a l’època romana, i per promocionar el comerç actual relacionat amb el vi, així com l’oferta gastronòmica de la ciutat”, ha afegit Àlex Mañas.

L’alcalde d’Alella, Andreu Francisco, ha mostrat la seva satisfacció pel fet que Badalona hagi acceptat formar part del consorci perquè “es tracta del municipi amb més població de la DO Alella, aporta un celler productor que ja elabora vins de la nostra denominació d’origen, i té un potencial econòmic, històric, turístic i cultural que enriquirà l’oferta del consorci”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa