Aquest és el quart Ball del Vermut que organitza Casa Mariol a Barcelona. “És molt xulo aquest ambient de poti potil que hi pots trobar. És el que més m’agrada”. Així s’expresa Miquel Àngel Vaquer, artífex del Ball del Vermut, del canvi d’estratègia de l’empresa familiar i responsable de la tercera generació d’aquest celler de Batea (a la foto).

Diuen d’ell que ha modernitzat el vermut però ell ho nega: “El vermut és el mateix de sempre, és el que feia la meva família. No hem modernitzat res. La cosa és que ara els joves s’hi acosten quan durant anys no en volien saber res”.

I té molt clar perquè hi ha hagut aquest canvi de tenedència: “el vermut és bo, és de baixa graduació, és barat i a més permet gaudir de l’oci diürn, i això la gent ho necessitava”.

Oci diürn és precisament el que ha ofert aquest diumenge el Ball del Vermut a l’Estacio de França. Des de grans, molt grans fins a petits, molt petits, han gaudit de tres hores de música d’envelat amb orquestra, vermut i tapes.

“Fer el vermut ens agrada i si a més hi posem música, ja no podem demanar res més” assegura Vaquer.

Aquest esdeveniment s’ha fet coincidir amb el mercat de segona màs Lost and Found que habitualment es fa les instla·lacions de l’estació de França.

I només al Ball del Vermut s’hi han aplegat prop de 400 persones i és que per Miquel Àngel Vaquer, és evident que “el vermut és un catalitzador de bon rollo”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa