Els Amics Alta Alella, l’Associació sense ànim de lucre formada per l’equip de treballadors del celler AA PRIVAT i amics col·laboradors com l’equip del Restaurant Can Piqué i l’Escola de Ball Pas Bàsic, FIVIN, organitzen una flashmob solidària entre vinyes seguit d’un tast enogastronòmic de proximitat a benefici de la 24a edició de La Marató TV3, dedicada a la diabetis i l’obesitat.

Serà diumenge dia 13 de desembre a les 11h al celler Alta Alella encara que plogui.

L’activitat consisteix en fer una coreografia conjunta entre tots els assistents amb la versió de la cançó “Freed from desire” del disc de la Marató de TV3 2015.

És farà una sessió pràctica dels pasos de ball just abans de començar i després se servirà un aperitiu saludable de proximitat maridat amb vi del celler Alta Alella.

Hi pot participar tothom qui vulgui però com que l’aforament és limitat cal enviar un correu a enoturisme@altaalella.cat per inscriure’s. L’aportació dels participants és de 5 euros que es destinaran íntegrament a La Marató de TV3.

Els ballarins que vulguin practicar abans tenen el tutorial oficial de La Marató TV3 on s’expliquen pas a pas tots els moviments.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa