VadeVi
Banc Sabadell patrocinarà el Vijazz fins el 2019
  • CA

Banc Sabadell i Tastavins Penedès han acordat prorrogar el conveni que tenien subscrit fins al 2019 per tal que l’entitat financera continuï sent el patrocinador principal del Festival Vijazz. Tot i que l’acord expirava el 2017, totes dues entitats manifesten la seva voluntat de reforçar una col·laboració que es va iniciar el 2013.

L’entitat bancària valora l’augment de notorietat que ha adquirit aquest esdeveniment en els darrers anys així com la creixent repercussió internacional del mateix, cosa que ja l’ha convertit en un dels festivals d’estiu de referència del país, gràcies a la presència de figures de primer nivell del món del jazz maridats amb els vins i caves del Penedès.

Des de Tastavins Penedès s’han mostrat molt agraïts amb la creixent implicació de Banc Sabadell en aquest projecte. “Banc Sabadell és un aliat molt important per nosaltres. Han apostat des del primer dia en el projecte del Vijazz i sempre ens han ajudat en innovar i continua millorant”, afirma Joan Tarrada, president de Tastavins Penedès. A més, Tarrada ha afegit: “Valorem molt, també, la llibertat que sempre ens han donat per crear un festival de referència que cada any creix, millora i porta milers de persones al Penedès que, a banda del Festival, fan enoturisme i descobreixen el nostre territori”.

Enguany el Festival ha arribat a la 10a edició i ja s’està treballant per a la seva presentació pública, que es farà, com ja és tradicional, a mitjans de maig a la Torre del Banc Sabadell de Barcelona.

Per a més informació sobre el festival, es pot consultar el seu lloc web oficial.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa