VadeVi
Bàrbara Forés presenta les noves anyades de la col·lecció “En Moviment”
  • CA
Bàrbara Forés En Moviment

!--akiadsense-->

El celler Bàrbara Forés vol celebrar l’arribada de les noves anyades del seus “vins salvatges que neixen de la llibertat” amb una acció que permet tastar els vins acompanyats de manera virtual per Pili Sanmartín.

Qui desitgi fer aquest tast virtual té una opció que consisteix en adquirir un pack que inclou els quatre vins, En Moviment A – Ancestral Morenillo 2019, En Moviment 1 – Garnatxa Blanca 2018, En Moviment 2 – Macabeu 2018, En Moviment 3 – Garnatxa Negra 2019, l’entrega a domicili i el tast virtual per un preu especial de 70 euros. Aquesta opció està disponible fins el dia 3 de novembre i es pot adquirir a través de la seva pàgina web.

Els tastos virtuals es faran a través de la plataforma Instagram en dos dies, on es tastarà en cada ocasió dos del vins. Les dates programades pels tastos són el 6 i el 13 de novembre a les 19:30 hores.

Pels que no vulguin adquirir el pack sencer o prefereixin seguir puntualment algun dels tastos, també ho podran fer adquirint el producte a les botigues especialitzades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa