
!--akiadsense-->
Els Barcelona Rosé International Bubbles Awards són un premis que tenen per vocació acollir a tota mena d’escumosos rosats, per això s’hi poden inscriure escumosos rosats elaborats seguint el mètode tradicional o mètode champenoise, el mètode Granvas o mètode Charmat i el mètode Ancestral, estiguin emparats o no per una denominació d’origen.
Mètode tradicional o champenoise
Són vins ecumosos procedent de vins qualificats que han tingut una segona fermentació natural en ampolla a partir de l’addició de sucres i llevats.
Mètode Charmat o Granvas
Vi escumós procedent de vins qualificats que han tingut una segona fermentació natural en grans tancs a partir de l’addició de sucres i llevats. Feta la segona fermentació en els grans tancs s’embotella.
Mètode ancestral
Vi escumós que en el procés d’elaboració́ només es fermenten sucres provinents del propi raïm i en cap cas s’afegeix sucre exogen al raïm que s’ha fet servir per a la elaboració́ del vi base.
Als Barcelona Rosé hi poden participar elaboradors de vins escumosos rosats d’arreu del món, sempre que estiguin donats d’alta sota qualsevol fórmula empresarial admesa i disposin de les garanties legals i sanitàries exigides en els seu país d’origen.
Es pot trobar tota la informació dels premis i fer-hi la inscripció dels escumosos rosats al web dels Barcelona Rosé.