VadeVi
BWW Likes the city! posa el vi a l’abast de tothom
  • CA
La Barcelona Wine Week likes the city! omplirà de vi tota la ciutat
La Barcelona Wine Week likes the city! omplirà de vi tota la ciutat

!–akiadsense–>

El vi serà l’eix transversal de tota una sèrie d’activitats i esdeveniments que volen posar el focus en la combinació entre el vi la gastronomia des de diferents vessants. Així mentre els professionals del sector treballaran intensament durant 3 dies a la Barcelona Wine Week, la ciutat s’omplirà d’accions diverses dirigides a un públic no expert a través de la iniciativa BWW Likes the city!.

Amb la complicitat del sector, d’establiments de restauració, d’espais singulars i de centres comercials i culturals, s’han organitzat moltes activitats per acostar el vi al gran públic. D’aquesta manera alguns locals, com el còctel bar La Higuera, per exemple, oferirà preus especials dels seus còctels fets amb vi des de divendres 31 de gener fins el dimecres 5 de febrer.

Però també hi haurà tastos. Alguns més especialitzats, com el que es farà al mercat de Santa Caterina dia 7 de febrer només amb vins de la DO Pla de Bages, maridat amb productes frescos del mercat i d’altres més general com els que es faran al restaurant Le Leopard on s’hi podrà tastar una selecció de les més de 70 referències que té a la carta aquest nou local de Barcelona.

El vi també serà l’acompanyant perfecte per mirar la ciutat des de les alçades. El Mirador de Colom, oferirà una degustació de vins del Penedès, de Família Torres, Jean Leon, Parès Baltà i Pinord amb l’entrada al recinte. Serà des del divendres dia 31 fins el dimecres 5 de febrer.

Tot i que no són actes oberts al públic en general i per accedir-hi cal tenir invitació, els vins fets amb garnatxa tindran una cita ineludible dimarts dia 4 de febrer al G-Night a l’hotel Sir Víctor 19h a 22h. L’altre gran cita serà la dels Barcelona Rosé International Bubbles Awards, la primera edició d’aquest concurs internacional. Diumenge dia 2 de febrer al Saló Daurat de la Llotja de Mar es donaran a conéixer els premiats del concurs que busca el millor escumós rosat del món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa