VadeVi
La Barcelona Wine Week obre portes per fer de la ciutat la capital del vi
  • CA

La segona edició de la Barcelona Wine Week (BWW) ha obert les seves portes aquest dilluns 4 d’abril al recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona. Aquest esdeveniment, que vol que des d’avui i fins el proper dimecres dia 6 la ciutat esdevingui la capital mundial del vi, comptarà amb la participació de 650 empreses d’arreu del món i amb una representació molt nodrida del sector de la vinya i el vi de l’estat espanyol.

Una fira ambiciosa

Els 10.000m2 que ocuparà la BWW d’enguany volen representar tant la qualitat com la diversitat dels vins de totes les DOs de l’Estat, la gran majoria de les quals hi estan representades. Es dedicarà especialment a la promoció dels negocis internacionals i de la sostenibilitat del sector, dos camins amb molt de futur i a què aquesta fira vol donar una empenta important.

Des d’aquest dilluns i durant els propers tres dies, les diverses àrees de la Barcelona Wine Week, dedicades a les Denominacions d’Origen (BWW Lands), a les marques, equipaments, accessoris i serveis del sector (BWW Brands) i a la innovació, el negoci i la sostenibilitat (BWW Hub) acolliran més d’una trentena de sessions amb tot tipus d’experiències formatives, sensorials i d’exploració de noves formes de treball al món vitivinícola. En aquest sentit, tant la viticultura sostenible com l’enoturisme i la digitalització seran protagonistes d’aquesta BWW.

Les xerrades amb experts en tots els aspectes del sector del vi seran un dels principals atractius de la BWW | E.V.

Projecció de negoci

Segons els càlculs de l’organització, a més, les distribuïdores, importadors i supermercats participaran en més de 4.000 reunions amb els expositors, i la fira també treballarà el valor del vi a la restauració, tant a l’espai BWWGastronomy, dins la mateixa fira, com per tota la ciutat de Barcelona, amb el programa BWW Likes the City, que va començar el passat dia 1 i que durarà fins el proper 8 d’abril.

Els Barcelona Rosé també seran a la BWW

Finalment, la Barcelona Wine Week també servirà per reconèixer els escumosos rosats, i és que dins, justament, del BWW Likes the City, el proper dimarts 5, a les 18, s’entregaran els Barcelona Rosé International Bubbles Awards.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa