VadeVi
Bibiana Ballbè padrina del Vi Novell 2015 del Celler Masroig
  • CA

El Celler Masroig presentarà el dissabte 14 de novembre el Vi Novell 2015 en un acte popular al municipi prioratí que comptarà amb la participació de la periodista especialitzada en cultura, Bibiana Ballbè, que serà l’encarregada de llegir el pregó i donar la benvinguda al primer vi de l’any.

Aquesta és la sisena edició de la festa del Vi Novell i la primera en què tots els actes de celebració es concentren al Masroig, donat que la cita ja està consolidada en el calendari enològic català i es vol convidar a aficionats i professionals a celebrar la jornada al costat de les vinyes que fan possible el primer vi.

L’esdeveniment està previst per dissabte 14 de novembre a les 12h al Celler Masroig. La periodista Bibiana Ballbè serà la padrina del Vi Novell 2015. La seva especialització en el terreny cultural ha de contribuir, segons els organitzadors, a fer visible i enfortir el missatge que el vi també ho és.

Els assistents a l’acte podran tastar el Vi Novell 2015 mentre el grup de música Roba Estesa amenitzarà la festa.

El Vi novelll 2015 és un vi de maceració carbònica, cupatge de garnatxa, carinyena i syrah. Segons el Celler Masroig de color robí intens, brillant i dens i que en nas expressa clarament la fruita vermella -maduixa i cirera, principalment- i les aromes del raïm amb un embolcall làctic de fons. En boca és suau, franc i fresc.

En aquesta 6a edició, el Celler Masroig vol retre homenatge a l’esforç i la feina del bestiar que col·labora amb el viticultor a treballar la terra. És per això que en aquesta sisena edició el disseny de l’etiqueta ha girat cap a un nou concepte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa