VadeVi
Les Biblioteques amb DO desembarquen a Costers del Segre
Llibres i vi

La sisena edició de ‘Biblioteques amb DO’, se centra aquest mes de febrer a Costers del Segre.

Aquest projecte anual porta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya, un tret distintiu i autòcton amb el qual es vol subratllar l’arrelament de cada servei bibliotecari amb l’entorn al qual s’adreça.

Biblioteques amb DO vol reforçar els recursos informatius sobre la cultura vitivinícola que ofereixen les biblioteques i dinamitzar-los a través d’un programa d’activitats culturals variades i per a tots els públics: rutes literàries entres vinyes, recitals de poesia, concursos de fotografia, hores del conte i d’altres, sempre amb el món del vi per tema.

Així dijous 8, a les 20h a la sala gran de bótes del celler Castell del Remei es presentarà el llibre “Reinas de Copas”, amb la presència de l’autor Zoltan Nagy i de Gemma Plaza, cap de producció del celler i una de les entrevistades. També es farà un recorregut pel celler i tast del vi Vilosell del celler Tomàs Cusiné.

Al mateix dijous a les 20h a la Biblioteca Margarida de Montferrat, de Balaguer hi haurà una xerrada de David Puertas sobre la relació entre el vi i l’òpera. Es tastaran i comentaran vins per gentilesa de Castell del Remei a càrrec d’en Xavier Cepero, director general del celler.

Divendres 9, a les 20h a la Biblioteca Salvador Espriu, de Linyola es farà un tast guiat amb 5 vins de Castell del Remei, a càrrec de l’enòleg Tomàs Cusiné, propietari del celler.

Dijous 15, a les 20h a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, de Mollerussa els protagonistes seran el futbol i el vi. I entre d’altres, dijous 15, a les 20h a la Biblioteca Margarida de Montferrat, de Balaguer hi haurà una xerrada-concurs sota el títol “Enigmàrius. Els enigmes del vi”, a càrrec de Màrius Serra.

Trobareu la programació complerta i el detall de les activitats aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa