!--akiadsense-->

El celler Nadal fa una aposta per vins de mitja criança elaborats exclusivament de collites qualificades com a extraordinàries en la gamma NADAL X de vins tranquils de xarel·lo i xarel·lo vermell ecològics. Aquesta nova línia de treball respon a la voluntat del celler de fer un pas endavant per la qualitat en aquesta gamma, tal com ja va fer anys enrere en els seus escumosos.

Amb aquests canvis, el director general i enòleg del celler, Xavier Nadal, creu que Nadal podrà oferir “vins amb més intensitat, persistència aromàtica i volum“. Després de passar tot l’hivern afinant-se en dipòsit pel sistema de bâtonnage, aquests vins romanen al celler un mínim de sis mesos en ampolla abans de ser comercialitzats.

Des de fa més de 75 anys, la família Nadal elabora vins escumosos a la finca de 100 hectàrees de vinya ecològica que envolta la masia i el celler de Can Nadal de la Boadella. L’any 1998 Nadal va elaborar el primer monovarietal de xarel·lo i al 2014, després d’una llarga feina de recuperació i redescobriment de la xarel·lo vermell, va sortir al mercat el segon blanc de la línia NADAL X.

Nou comentari

Comparteix