VadeVi
Blaumut bateja amb cava Sumarroca el seu nou videoclip
  • CA

Aquest divendres 4 de desembre, a la finca l’Heretat Sabartes (Banyeres del Penedès) de les caves Sumarroca, el grup Blaumut ha pre-estrenat el videoclip del tema “Cartes de l’Orient”, que forma part del seu darrer disc, El primer arbre del bosc.

El videoclip, però, no té el format tradicional, i és que es tracta d’un curtmetratge, protagonitzat per l’actriu Montserrat Carulla, de 13 minuts de durada, tot i que posteriorment se’n farà la versió reduïda. Justament la presentació s’ha fet en aquesta finca, perquè ha estat un dels escenaris on ha estat rodat el curtmetratge.

L’estrena d’aquest nou videoclip dels Blaumut ha estat molt exclusiva fins al punt que només hi han pogut assistir els mecenes del projecte, el personal del local, i 20 oients de RAC105 que, a més de veure el curt en exclusiva i poder assistir al petit concert amb brindis de cava posterior, han pogut coneixer el grup en una reunió privada, en què els han pogut fer preguntes o intercanviar impressions sobre el videoclip.

Un cop acabada la presentació i abans del concert en petit format que ha ofert el grup, els assistents han pogut brindar i tastar els caves Sumarroca. També els integrants de Blaumut han acabat el concert amb un brindis amb aquest cava.

Aquest proper dilluns 7 de desembre es farà l’estrena pública del vídeo, que es presentarà a través de les xarxes socials. Es pot seguir la informació a través del Facebook del grup

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa