VadeVi
El bloc de Meritxell Falgueras rep un dels premis especials dels Gourmand Awards
  • CA
El bloc de Meritxell Falgueras ha aconseguit un dels premis especials dels Gourmand Awards

!--akiadsense-->

El bloc de Meritxell Falgueras ha estat guardonat amb un dels premis especials del Gourman Awards 2019. Winesandthecity va néixer fa quasi 12 anys i diu la mateixa Falgueras en declaracions a Vadevi que com a periodista i sommelier que és, tenia ganes d’escriure sobre el vi i sobre certs aspectes del vi que no sempre encaixaven a un mitjà de comunicació convencional.

“Estic molt contenta. M’ho passo molt bé ara. Quan vaig arribar havia d’obrir moltes portes que estaven molt tancades i semblava superficial el que jo estava fent per molt professional que fos. Està bé això de fer-se gran perquè et donen reconeixements”, assegura rient la sommelier.

Recorda que molt al començament del concurs de blocs de la DO Catalunya va rebre un premi per l’originalitat i va ser un gran impuls. “Ara aquest premi em fa molta il·lusió. Quan vaig començar era molt jove, i el món del vi ha canviat molt i ha evolucionat molt com també el meu bloc i jo mateixa. Així i tot, per mi encara continua sent una finestra per poder deixar-me anar i explicar coses que a un mitjà de comunicació convencional segurament no hi cabrien”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa