VadeVi
Bohigas presenta el seu Màgnum especial per Nadal
  • CA

Bohigas treu al mercat, per segon any consecutiu, una nova edició del Brut Nature Reserva en format Màgnum de cara a la campanya nadalenca. Es tracta d’una ampolla d’1,5 litres que presenta un disseny original i especial amb tons daurats sobre fons negre. Per al mercat exterior, l’ampolla Màgnum s’ha fet com a cava Brut Reserva, que és el producte que més es ven a l’estranger.

Enguany, i davant l’èxit aconseguit el Nadal passat, Bohigas ha incrementat la producció i n’ha fet 3.000 ampolles, 1.000 ampolles més que el 2014.

La iniciativa d’elaborar una ampolla Màgnum ja va sorgir l’any passat, en resposta a la demanda dels clients del celler d’un format d’aquestes característiques. Aquest any, el celler ha decidit donar-li un retoc a la imatge, modificant-ne els colors. El procés de fer-lo és molt especialitzat i gens mecanitzat, motiu pel qual es tracta d’una edició limitada, només disponible durant la campanya de Nadal.

Bohigas és un celler amb més de vuit segles d’història situat a la conca de l’Anoia, a Òdena, concretament, a les caves i vinyes de Can Macià, amb prop de 200 hectàrees d’extensió. Produeix anualment al voltant de 650.000 ampolles, entre 560.000 de cava i 90.000 de vi. D’aquestes, gairebé el 90% es distribueix al mercat exterior. A més, Bohigas també ofereix al públic una gran varietat d’activitats vinculades a l’enoturisme.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa