VadeVi
Bonet confirma que Freixenet té una oferta de compra en ferm
  • CA

Josep Lluís Bonet, és president del grup Freixenet, però també de Fira de Barcelona i del saló Alimentària. Ha estat en aquest àmbit, en la presentació del saló de la gastronomia que es fa a partir de dilluns que per primer cop ha admès públicament que hi ha una oferta de compra en ferm.

“Hi ha una oferta i això està molt bé perquè significa que la nostra empresa és interessant” ha assegurat Bonet que no s’ha referit directament al grup alemany Henkell que sembla ser és qui hauria fet l’oferta. Segons diverses informacions periodístiques l’oferta seria de prop de 500 milions d’euros per el 58% de les accions, un 29% de la família Hevia Ferrer i l’altra 29% de la família Bonet Ferrer.

Les mateixes informacions apunten que en aquests moment Henkell està revisant els estats comptables del grup i que la família Ferrer, la tercera propietària, també estaria movent fils per poder presentar també una oferta de compra.

Tot i que no ha volgut donar més explicacions recordant que la presentació era sobre Alimentària i no sobre la seva empresa s’ha mostrat dolgut per algunes informacions que feien referència a l’enemistat entre les famílies, en aquest cas entre els dotze cosins que formen el consell d’administració. Ha dit, “de tot el que he llegit, més aviat no”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa