VadeVi
La BWW es mostra satisfeta en les primeres valoracions de la fira
  • CA

L’organització de la ‘Barcelona Wine Week‘ ha fet les primeres valoracions de l’esdeveniment que aquests dies està omplint de vi la ciutat de Barcelona. Coincideixen, malgrat només haver superat la primera de les tres jornades, en un balanç positiu, tant pel que fa a xifres d’expositors i ponències, com de visitants.

El president de l’esdeveniment, director de Fira i Project Manager, Javier Pagès, Toni Valls i Marta Macias, acompanyats del director general de la Federación Española del Vino, José Luis Benítez, així ho han traslladat aquest matí en el marc d’un esmorzar de premsa que ha tingut lloc a les mateixes instal·lacions de Fira de Barcelona.

D’entrada, deia Pagès, la fira ha vist créixer el número d’expositors i sobretot en presència d’actors i entitats del sector vitivinícola de l’Estat -hi participen més de 650 expositors. Una xifra, però, que encara pot incrementar-se en futures edicions perseguint, segons el president, “obtenir la màxima representativitat possible i garantir el mapa més complet dels diversos projectes i regions elaboradores de tot l’Estat”.

En aquest sentit, sent una fira jove -enguany celebra la segona edició- se saben amb un camí i recorregut per fer, però com també incidia Benítez, insistint “en consolidar la trobada, i sobretot poder crear un programa de continguts ajustats a la realitat del sector“, per poder acompanyar i sobretot fer d’altaveu de la seva evolució i creixement.

Sigui com sigui, la valoració inicial després de les primeres hores de fira, és “satisfactòria i positiva“, malgrat la coincidència amb altres dues fires, Alimentària i Hostelco, que extraordinàriament han coincidit en el calendari degut a la situació pandèmica, que va obligar a ajornar les dates inicials de la BWW.

Organització insisteix que aquest ha estat enguany un fet puntual i no preveuen que les fires tornin a coincidir l’any vinent, entre d’altres coses, perquè volen recuperar el mes de febrer, per “poder ser la primera fira de vins que obri el calendari anual d’esdeveniments vitivinícoles“, com apuntaven Pagès i Benítez. De fet, coincidint amb aquesta trobada, també s’han avançat les dates de la propera edició, que preveuen tindrà lloc del 6 al 8 de febrer de 2023.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa