VadeVi
CaixaBank i la Interprofessional del Vi renoven l’acord per seguir impulsant el sector
  • CA
Ángel Villafranca, presidente de l'OIVE i  Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank
Ángel Villafranca, presidente de l’OIVE i Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank | Cedida

!--akiadsense-->

CaixaBank ha renovat el seu acord de col·laboració amb l’Organització Interprofessional del Vi de l’estat amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per impulsar la competitivitat del sector vitivnícola de l’estat. L’entitat financera articula el suport a la OIVE a través de la seva línia de negoci Agrobank, amb la que lidera el negoci amb el sector agroalimentari a tot l’estat.

La renovació de l’acord ha anat a càrrec del director general de CaixaBank, Juan Antonio Alcaraz i del president de l’Organització Interprofessional del Vi, Ángel Villafranca. Aquesta col·laboració posa de manifest el compromís compartit entre AgroBank i la OIVE per l’impuls de l’activitat econòmica i el suport a les necessitats particulars del sector vitivinícola. El conveni contempla la posada en marxa d’accions i activitats conjuntes dirigides al col·lectiu professional vinculat al sector, des de la publicació d’estudis fins a la celebració de jornades sectorials o activitats de promoció exterior.

Des de l’entitat financers es posa a disposició del sector una cartera específica de productes i un ampli ventall de serveix. CaixaBank oferirà atenció personalitzada a tots els associats a través de les seves 1.000 oficines i de l’equip especialitzat integrat per 3.000 gestor formats en el negoci agrari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa