VadeVi
CaixaBank i la Plataforma Tecnològica del Vi renoven el seu acord de col·laboració
  • CA
Carlos Seara, director d’AgroBank i Mireia Torres, presidenta de la Plataforma Tecbològica del Vi
Carlos Seara, director d’AgroBank i Mireia Torres, presidenta de la Plataforma Tecbològica del Vi

!--akiadsense-->

CaixaBank, a través d’Agrobank, la seva línia de negoci especialitzada en el sector agrari, ha renovat el seu acord de col·laboració amb la Plataforma Tecnològica del Vi amb l’objectiu de donar suport al sector vitivinícola i promoure la seva innovació. Les dues entitats van signar un primer conveni ara fa un any, mitjançant el qual manifestaven el seu compromís de donar suport a les necessitats particulars del sector del vi i impulsar la innovació com a motor de la seva activitat econòmica.

Agrobank promou diferents accions i activitats orientades a tot el col·lectiu professional que està vinculat directa o indirectament a l’activitat del sector del vi. L’acord signat entre Carlos Seara, director d’AgroBank i Mireia Torres, presidenta de la Plataforma Tecbològica del Vi, es materialitzarà a través de sessions especialitzades, jornades, seminaris, o reunions conjuntes en les que s’oferirà formació en matèria d’innovació i es divulgaran projectes d’i+D+i. A més a més l’entitat financera posarà a disposició de totes les empreses que formen part de la Plataforma, el seu servei de Comerç Exterior i Internacionació per acompanyar-los en la seva sortida a l’exterior.

L’acord de col·laboració, a més a més, contempla la col·laboració de CaixaBank amb el Premi d’innovació anual de la Plataforma Tecnològica del Vi que té com a objectiu donar visibilitat i posar en valor l’activitat innovadora dels seus socis. Un premi, una part del qual és en metàl·lic i que es dedica a la categoria Jove Investigador i té com a objectiu reconèixer i impulsar la producció científica del sector del vi i que compta amb el patrocini de CaixaBank.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa