VadeVi
Cal Llop obté el guardó de Turisme de Catalunya 2019 en la categoria d’enoturisme
El Tastambllops és una de les activitats enoturístiques que ha valorat el jurat dels premis Turisme de Catalunya 2019
El Tastambllops és una de les activitats enoturístiques que ha valorat el jurat dels premis Turisme de Catalunya 2019 | Cal Llop

!--akiadsense-->

L’hotel Cal Llop ha obtingut el guardó de turisme de Catalunya 2019 en la categoria d’enoturisme. L’establiment el regenten des de fa 12 anys Cristina Jiménez i Waldo Bartolomé amb la intenció i la voluntat de “transmetre a tothom l’emoció del Priorat” des de Gratallops, que és el municipi que van escollir quan van arribar a la comarca fa 15 anys per viure-hi i obrir un negoci vinculat al sector del vi.

El reconeixement de la Generalitat de Catalunya arriba en un moment de consolidació del projecte i asseguren encoratja l’establiment a seguir desenvolupant la seva activitat enoturística sempre en col·laboració amb altres agents de la comarca, ja siguin cellers o molins d’oli. De fet, el premi reconeix el treball en xarxa de Cal Llop, el que permet posar en valor tots els actius del Priorat a través de les propostes enològiques que ha dissenyat i implementat al llarg dels anys. La seva propietària, Cristina Jiménez, comenta que el guardó és “un reconeixement per compartir amb totes les persones i cellers amb els quals treballem dia a dia; és un projecte col·lectiu”. I afegeix: “L’enoturisme és una eina formidable per mostrar la singularitat de la comarca i posicionar-la com a gran destinació turística innovadora, sostenible i de qualitat”.

Al llarg de tot l’any, Cal Llop, que és hotel i restaurant, rep visitants nacionals i internacionals i els obre un ventall ampli de propostes enoturístiques estretament relacionades al vi, la gastronomia, el paisatge i la cultura. Una de les activitats més destacades és Tast amb Llops que té lloc durant la Fira del Vi de Falset, el primer cap de setmana de maig. La cita de 2020 serà el dissabte, 2 de maig. El 2019, el certamen va arribar a la 13a edició, consolidant la denominació “Vins de Vila i Terroir”. La cita enològica permet als assistents tastar més de 60 vins de produccions molt limitades, marcades per la singularitat del terroir i la filosofia de vida del productor, fonamentada en l’ecologia, la sostenibilitat i l’artesania en la producció.

Cristina Jiménez en el moment de rebre el guardó Turisme de Catalunya 2019
Cristina Jiménez en el moment de rebre el guardó Turisme de Catalunya 2019

!--akiadsense-->

Tast amb Llops va ser el primer dels actes satèl·lit que es van organitzar al Priorat coincidint amb la fira de vins de Falset i manté la filosofia dels inicis: vins de gran qualitat i un espai amable de conversa i diàleg amb els elaboradors. Els cellers de Gratallops que hi participen són elaboradors amb vins de finca i de vila d’alta qualitat: Álvaro Palacios, Celler Cecilio, Celler de l’Abadia, Celler Devinssi, Clos Figueras, Clos i Terrasses, Clos Mogador, Fredi Torres Viticultor, Mas Martinet, Meritxell Pallejà, Ripoll Sans, Sara i René Viticultors, Igneus, Gratavinum i Vinícola del Priorat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa