Les calçotades, eix de la nova campanya d’Enoturisme Penedès

Cellers, restaurants i altres establiments del territori ofereixen experiències turístiques al voltant de les calçotades

Calçotades al Penedès

Un any més, el Penedès ha donat el tret de sortida a tot un esdeveniment gastronòmic de temporada: les calçotades. Aquest tradicional àpat s’ha convertit en motiu de trobada per famílies i grups d’amics, que sovint busquen altres experiències complementàries per passar junts la jornada.

Per aquest motiu, el Consorci de Promoció Turística del Penedès ha agrupat més de 15 experiències turístiques que giren al voltant del calçot, entre les que destaquen els paquets que inclouen visita i tast en un celler i menú complet de calçotada. Totes les propostes es poden veure i reservar directament a http://www.enoturismepenedes.cat/ca/es-temps-de-calcots

Al Penedès, l’època de calçotades, que va de novembre fins a abril aproximadament, representa una temporada turística important, el moment escollit sobretot pels visitants de l’àrea metropolitana de Barcelona per fer una escapada en un entorn rural proper i que ofereix un gran ventall de propostes complementàries

Nou comentari