VadeVi
Enoturisme i solidaritat es donen la mà en el calendari de Mas Albornà
  • CA
Make in off del calendari Mas Albornà 2018

Amb el títol “Portem el Penedès al cor” aquesta setmana s’han mostrat per primera vegada al públic les 12 instantànies que pretenen reflectir tot allò que el Penedès pot oferir als visitants en tant que destinació turística i que actua com a fil conductor de la iniciativa. I és que el calendari té com a eix temàtic els atractius i singularitats més representatives del Penedès fent-ne un “tast” a través de les 12 fotografies.

Aquestes singularitats, a més, són presentades a través de cares conegudes d’actors, esportistes i cantants amb lligams al territori ja sigui perquè són del Penedès o hi tenen vincles, les quals apareixen acompanyades per persones de la Fundació Mas Albornà. Tots ells, tant les persones conegudes com les de Mas Albornà, comparteixen, a més, un denominador comú que els acompanya al llarg de les 12 fotografies: duen el Penedès al cor.

Les cares conegudes que han participat al calendari 2018 han estat variades: la cantant Anna Roig; l’actor Josep Julien; l’actriu teatral Mia Esteve; el cantautor Cesk Freixas; l’actriu Victòria Pagès; el futbolista del RCD Espanyol Marc Roca; l’actor Roger Casamajor; l’actriu i presentadora del Club Súper3 de TV3, Neus Ballbé; l’actor Dafnis Balduz; el cantant de rumba de “Los Manolos”, Joan Herrero; i l’actor i presentador Biel Duran. A més, en una de les fotografies, s’ha comptat també amb la col·laboració dels Falcons, Xicots, Els Verds, Ball de Panderetes, Ball de Bastons i ball de Pastorets (tots de Vilafranca del Penedès).

Les fotografies s’han realitzat els darrers 4 mesos i l’equip de realització s’ha desplaçat per l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf per captar els indrets més emblemàtics de la zona. Els dotze atractius que apareixen ho fan representats per 12 localitzacions diferents: enoturisme (les Caves Codorniu, a Sant Sadurní d’Anoia); miradors (balcó del Penedès situat a al població de Font-Rubí); castells i monestirs (castell d’Olèrdola); espais naturals (Parc natural del Foix a Santa Margarida i els Monjos); Senderisme (el camí del riu i el pont dels Mussons de Torrelavit); gastronomia i productes de la terra (masia rural Mas Llagostera); festes i folklore (cercavila de festa major de Vilafranca del Penedès); platges (Sitges); experiències de verema (caves Eudald Massana Noya); paisatge (barraques de pedra seca a Torrelles de Foix); viatge als orígens (VINSEUM); i cicloturisme entre vinyes (Subirats).

Com cada any, el calendari ha comptat amb col·laboració desinteressada de professionals del món de la fotografia i del disseny gràfic. En aquesta onzena edició els encarregats han estat en la fotografia Marçal Font i el dissenyador i creatiu Pep Martínez.

El calendari s’ha finançat gràcies als patrocinadors i col·laboradors que hi han participat: Vaq Asset Management, Grau Maquinària, Canon, Motor Albet, Heliexport, Quirón Prevención, Set i Tria, Fundació MRW, Gràfiques Foix, Consell comarcal de l’Alt Penedès, Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Diputació de Barcelona, Ajuntament de Subirats, Ajuntament de Torrelavit i Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

El calendari ha tingut enguany una tirada de 32.000 exemplars i es distribuirà a mitjan del mes de desembre, a través d’encartaments gratuïts a dos diaris: el divendres dia 15 amb El 3 de vuit i el dissabte dia 16 amb El Punt Avui. D’aquesta manera, el calendari arribarà a tot el territori català.

En aquests vídeo podeu veure alguns dels moment del making off del calendari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa