Cameron Díaz treu un vi escumós que també l’elabora un celler català

Després de fer-se públic que Can Ràfols dels Caus elabora el vi blanc Avaline de l’actriu, ara ha tret un escumós que el fa Raventós i Blanc

Avaline Sparkling, l'escumós de Cameron Díaz que elabora Raventós i Blanc

Avaline Sparkling, l’escumós de Cameron Díaz que elabora Raventós i Blanc

Dos dels quatre vins de Cameron Díaz els fan cellers catalans. Fa poc més d’un mes se sabia que el vi blanc de la marca Avaline que ha tret al mercat l’actriu nord-americana amb l’emprenedora Katherine Power l’elabora Can Ràfols dels Caus del Garraf. Ara, la revista Wine Spectator confirma que l’últim vi que ha tret, un escumós, l’elabora també un celler català: Raventós i Blanc.

L’actriu va començar amb el blanc que presentava el mes de juliol. Hi va afegir un negre i un rosat i l’últim és l’escumós que tot just l’ha tret al mercat per aquestes festes.

Tots aquests vins es poden comprar només per internet i la màxima preocupació de Cameron Díaz és que siguin vins ecològics i respectuosos amb l’entorn.

Nou comentari