VadeVi
Camí d’en Poca Sang 2017, mediterràniament
  • CA
Cami de Poca Sang

!–akiadsense–>

Camí d’en Poca Sang 2017

Garnatxa negre.

Celler Hugas de Batlle (DO Empordà)

Preu aprox.: 11,30 euros

Etiquetat en català

Tel.: 972 389 149

Mail: [email protected]

Web: http://www.cellerhugasdebatlle.com/

Una de les visites enoturístiques més espectaculars que es pot fer a Catalunya, sense cap mena de dubte és al celler Hugas de Batlle de Colera (Alt Empordà). Les seves finques constituïdes per costers i terrasses, que des la Serralada de l’Albera cauen sobre el mar, són d’una bellesa excepcional. Situades molt a prop de la mítica Finca Garbet, les vistes que ofereixen sobre el Cap de Creus posen la pell de gallina.

De les seves finques Coma Fredosa, de sòl pissarrós i Coma de Vaixell, situada entre el Puig d’Esquers i Colera, a 400 m. sobre el nivell del mar i també de sòl pissarrós en surten les garnatxes negres a partir de les quals elaboren el Camí de Poca Sang, vi que rep el seu nom del camí que uneix ambdues finques i que sortint des de la part més alta de la Serralada de l’Albera arriba fins a la costa a prop de Colera.

El Camí de Poca Sang és un vi rosat que presenta un bonic i atractiu color gerd, net i brillant. La seva capacitat de seducció no es limita només a la vista. Les seves aromes intenses de fruites vermelles fresques, de suggestió àcida però molt allunyat dels rosats que semblen sortits d’una botiga de llaminadures, acompanyades de notes balsàmiques que li donen una certa complexitat i li donen un punt molt mediterrani i molt lligat al seu terrer.

En boca és franc amb una entrada voluminosa i fresca gràcies a una acidesa viva i present que ens acompanyarà en tot el pas de boca, fent-nos salivar i exaltant les aromes de fruites vermelles fresques portant-les cap a un final delicadament amargós. Per via retronasal ens omple les sensacions balsàmiques. Sedós i molt llaminer.

És un vi d’estiu, per gaudir-lo en un terrassa prop del mar, com a copa o com aperitiu. És un vi de sopars a la fresca. És un vi per compartir-lo amb la colla d’amics mentre flueix una bona conversa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa