Com en els anteriors edicions es tracta d’un recorregut comentat per les vinyes de Sant Sadurní per poder viure les aromes i sensacions de la verema, descobrir les diferents varietats de raïm, gaudir de la natura i degustar cava des de la mateixa vinya d’on prové.

Es visitaran les vinyes dels cellers Raventós i Blanc, Vilarnau i Juvé & Camps i es comentarà el patrimoni històric que hi ha pel camí.

La sortida serà diumenge 4 de setembre a les 9 del matí a Cal Feru. La durada prevista és de 5 hores i el nivell de dificultat és baix. El preun és de 12 euros per als adults i 5 per als nens de 4 a 12 anys, i inclou copa de cava per a les degustacions i autocar de tornada al lloc de sortida.

És imprescindible inscripció prèvia a Cal Feru al telèfon 93 891 01 63, o al correu electrònic: [email protected]

I un dinar
A més per als que s’hi vulguin afegir un cop acabada la caminada, el Restaurant Cal Blay vinticinc preparará un menú especial de verema on el raïm, el vi i el cava són els protagonistes.

El menú eno·gastronòmic és el següent:

-Amanida de vieires, llagostins, raïm i vinagre balsàmic de cava
-Bacallà, cansalada, patata bufet i romesco de cava
-Vedella cuita a baixa temperatura, foie, poma caramel·litzada i el seu suc
-Xocolata 2011 en textures

Es maridarà cada plat amb un cava dels cellers visitats a la 7a caminada per les vinyes: Raventós i Blanc, Codorniu, Juvé & Camps i Vilarnau. El preu és de 40 € i inclou cafè i beguda.


DURANT LA CAMINADA, TAMBÉ ES VISITEN DIVERSOS CELLERS FOTO: CAL FERU

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa