VadeVi
Can Ràfols dels Caus se suma a La Marato de TV3
  • CA

L’ictus va tocar molt de prop a Can Ràfols dels Caus. Carlos Esteva, el seu propietari, en va patir un fa més d’un any i encara se n’està recuperant. Però aquest no és un cas aïllat. És una de les tres malaties més letals del món i qui se’n surt sovint pateix una paràlisi de mig cos i dificultats per parlar correctament. Aquestes seqüeles provoquen un canvi radical en la vida de la persona afectada i de la seva família.

La 25a edició de La Maratói de TV3, estarà dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Encara queda molt per investigar, per saber com es pot recuperar del tot un cervell que ha tingut una lesió greu, ja sigui per un accident o per un ictus.

Can Ràfosl dels Caus es vol sumar als milers de voluntaris que cada any rralitzen activitats a tot Catalunya en benefici de La Marato. Els fons recaptats es transformaran en millores en la qualitat i l’eperança de vida de les persones afectades.

El celler transformarà la sala de bótes en una taverna on la gent asseguda a una cadira, podrà anar tastant 4 vins, mentre els músics del grup Corrandes són Corrandes interpretaran cançons de text improvisat a l’instant, en clau d’humor, a partir de les aportacions dels assistents i de les seves idees i sensacions sobre el vi.

Això serà diumenge dia 18 de desembre a les 12h i el preu serà de 10 euros.

Tota la recaptació es destinarà íntegrament a La Marató de TV3.

Trobareu tota la informació aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa