Can Ladis aposta pels maridatges de vins catalans i literatura

El primer dinar-tertúlia es va fer al voltant del llibre "100 vins catalans que has de conèixer" i la Clara Antúnez

Dinar tertúlia a Can Ladis amb Clara Antúnez Foto: Can Ladis

El passat 16 de Juliol a Can Ladis es va dur a terme el 1r Dinar-Tertúlia al voltant del llibre “100 VINS CATALANS QUE HAS DE CONÈIXER”, amb la presència d’un dels autors del llibre la Clara Antúnez.



Els assistents van gaudir dels plats de la cuina de la Bea Velasco, xef de Can Ladis maridats amb 4 dels 100 vins que surten al llibre: el cava Dionysus de Canals i Munné i l’escumós De Nit de Raventós i Blanc, el vi blanc Agaliu de la cooperativa de l’Olivera, i finalment un vi negre Didó de Venus La Universal. Tots ells amenitzats amb els comentaris i anècdotes de la Clara Antúnez.



Aquest acte va néixer amb la intenció de ser el primer de moltes més experiències enogastronòmiques, sempre al voltant d’una taula i com a tema conductor un llibre relacionat amb Can Ladis. L’objectiu final és crear una estona agradable entre amants de la bona cuina i la literatura.

Podeu consultar més experiències com aquesta a: marisquercanladis.com

Nou comentari