El celler Canals & Munné amplia la seva zona de producció a l’Estat espanyol i s’estrena traient al mercat un vi de la Rioja. D’aquesta manera, el Rioja Crianza 2018 se suma a l’oferta que la marca amb seu a Sant Sadurní d’Anoia té amb vins de la DO Penedès i DO Cava, iniciant així una nova estratègia comercial que pretén oferir un catàleg més ampli a través de vins elaborats en diferents regions vinícoles de l’Estat.

“Aquest és el primer producte que surt al mercat, però en seguiran d’altres procedents de nous territoris espanyols”, confirma la marca en declaracions a Vadevi. “Fins ara, hem consolidat la nostra oferta de vins i caves, malgrat se’ns coneix més pels vins escumosos, i ara volem incidir més en el mercat de vins tranquils“, afegiran. “I aquesta és part de l’estratègia per tal de poder oferir un ventall més ampli de producte al nostre client”.

De moment, la marca no avança en quins altres territoris embotellaran producte, “n’anirem informant a mesura que el puguem introduir al mercat“, comentaran. I afegeixen: “Volem obrir-nos a nous mercats i tenir més visibilitat de marca, per això busque territoris amb una imatge de prestigi”, com ha estat el cas de la Rioja, una de les dues Denominacions d’Origen Qualificades de l’Estat, juntament amb la del Priorat.

Canals Rioja 2018 és un monovarietal d’ull de llebre que fermenta en inoxidable i fa criança durant 12 mesos en roure americà. Surt al mercat després de dotze mesos més en ampolla. “És un vi per a paladars exigents”, diran des de la marca, “ideal per a crear moments inoblidables”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa