VadeVi
El celler de Capçanes impartirà cursos de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya
Luis Miguel Molina, president del Celler de Capçanes i la directora de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, Ester Garcia en el moment de signar l’acord de col·laboració | Celler de Capçanes

!–akiadsense–>

El Celler de Capçanes serà la seu de tres cursos de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya i per això el president del celler, Luis Miguel Molina Montoro i la directora de l’escola, Ester Garcia, han signat un acord de col·laboració. La voluntat és acostar al territori una formació de qualitat amb la finalitat de millorar els coneixements de la comarca i aportar més valor afegit.

Aquests cursos, que estan 100% subvencionats pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball del Govern d’Espanya, volen portar experts del país en enoturisme per a que ajudin als professionals i a empreses com cellers, bars i restaurants, cases i allotjaments rurals, hotels, botigues especialitzades i empreses de serveis turístics a desenvolupar el seu projecte, i a potenciar la comarca del Priorat com a destinació ecoturística preferent a Catalunya.

L’oferta formativa consta de tres cursos i tots ells es realitzaran al celler de Capçanes. El primer d’ells serà de “Informació i atenció turística en anglès per al món del vi”, que l’Andrew Ashurst impartirà. L’Andrew és sommelier i un dels professionals d’idiomes del món del vi amb més prestigi del país. La proposta seguirà amb el curs de “Formatges per a restaurants” que duran a terme en Roderic Pérez, professor de restauració, conjuntament amb Xerigots, un dels únics espais d’afinat de formatges de Catalunya. Per acabar l’oferta, l’últim curs el farà en Joan Lluis Gómez, que havia estat sommelier del restaurant Sant Pau, amb 3 estrelles Michelin, amb el curs de “Sumilleria i maridatge”.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a la web de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, a través del correu electrònic mmula@vilafranca.org o trucant al 931 694 102.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa