VadeVi
Cara Nord Celler organitza una nova cursa pel “circuit del vi”
  • CA
La cursa també té com a objectiu donar a conèixer la malaltia del Lupus i recaptar fons per la Fundació Catalana de Lupus | Cara Nord Celler
!–akiadsense–>

El proper 30 d’abril tindrà lloc la 3a edició de la Cursa Cara Nord, organitzada per Cara Nord Celler i GoGoGoRunners Club, i recolzada per l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet. La prova comptarà amb dos recorreguts, de 13km i 250m de desnivell positiu; i de 25km amb 850m de desnivell positiu. El traçat més curt es podrà fer també caminant.

La sortida serà a la plaça de les Orenetes de Vimbodí (Tarragona) direcció al Castell de la Milmanda, per un cop allà dirigir-se cap al Monestir de Poblet. Un cop atravessat el monestir, els dos traçats es separaran. El més curt es dirigirà al Castell de Riudabella, mentre que el recorregut més llarg, pujarà fins La Pena abans de baixar al Castell de Riudabella, on es tornaran a unir els dos recorreguts ja en direcció de tornada a Vimbodí.

Un dels al·licients és que part del recorregut travessa el Paratge Natural de Poblet, de vegetació i fauna molt variada, a la que s’ha d’afegir la riquesa arquitectònica i cultural de la Zona. L’accés a les muralles del Monestir de Poblet, és també un punt molt atractiu que podran gaudir tots els participants.

La prova forma part del Circuit del Vi, que aquest any comptarà també amb la Cursa Nocturna del Castell del Remei i la Cursa entre Vinyes. Aquest Circuit, a més de promocionar l’esport salut, té una vessant solidària, que té com a objectiu donar a conèixer la malaltia del Lupus i recaptar fons per la Fundació Catalana de Lupus.

Més informació a la pagina oficial de la cursa www.cursacaranord.org.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa