L’Espai del Vi Català incorpora cares noves

Ton Mata, Sara Pérez i Anna Espelt, nous professors al curs de prescriptors que dirigeix Miguel Figini

Oferir la panoràmica més completa del sector vitivinícola català és el que pretén aquest curs de formació de prescriptors del Vi Català que dirigeix Miguel Figini. En aquest sentit, el programa d’aquest Espai del Vi Català contempla un viatge detallat pel paisatge català a través de les seves especificitats vinculades amb el terroir, les varietats, tipus d’elaboracions i tastos de més d’un centenar de vins.

Dissabte 20 de febrer comença la segona edició d’aquest curs que es presenta amb algunes novetats, també pel que fa al professorat que incorpora cares noves. Així doncs, a noms com René Barbier (Clos Mogador); Josep Buján (Freixenet), Manel Avinyó (Clos Lentiscus), Marcel Sabaté (Sabaté i Coca), s’hi afegeixen Raül Bobet (Castell d’Encús), Miriam Chivite (consultora enológica), Antoni Coca (Coca i Fitó), Anna Espelt (Celler Espelt), Clara Griera (l’Olivera Cooperativa), Ton Mata (Recaredo) i Sara Pérez (Mas Martinet).

Algunes d’aquestes incorporacions serviran per a reforçar contingut de sessions ja existents o per a donar-hi un punt de vista complementari. Així, per exemple, Sara Pérez formarà tàndem amb René Barbier per a donar a conèixer el seu Priorat. Anna Espelt presentarà la seva visió sobre les garnatxes i carinyenes de l’Empordà; Raül Bobet se sumarà a Carles Playà per a oferir una radiografia completa sobre varietats foranies; i Clara Griera parlarà, juntament amb el Ciriac Carbó, dels vins de cooperatives.

El programa sencer del curs es pot consultar a través d’aquest enllaç i les inscripcions es poden formalitzar a través del seu espai web.


Nou comentari