VadeVi
El Vijazz confia de nou la direcció artística a Carles Ocaña

El Vijazz Vilafranca ja prepara els detalls per la propera edició de la fira que celebraran dels dies 1 a 3 de juliol a la capital penedesenca. En aquest sentit, l’Acadèmia Tastavins Penedès anuncia que després de 4 edicions sota la direcció artística de Pere Pons, l’entitat aposta per un retorn a les arrels fundacionals amb la incorporació de Carles Ocaña, qui va ser cofundador del Vijazz i director artístic fins el 2016. A més a més, i amb la voluntat d’incorporar la música en altres accions i activitats de l’Acadèmia Tastavins Penedès, Carles Ocaña també s’incorpora com a membre de la Junta Directiva de l’entitat presidida per Max Margalef.

L’Acadèmia agraeix i valora molt positivament la tasca duta a terme pel fins ara director artístic, Pere Pons, qui va consolidar el nivell artístic del Vijazz Vilafranca durant quatre edicions en les que Vilafranca va poder gaudir d’artistes com Dianne Reeves, Madeleine Peyroux o Juan Perro. A partir de l’edició 2022, l’entitat aposta per un penedesenc amb grans coneixements de la música jazz i que, durant l’etapa que va ser director artístic, va dur a Vilafranca grans artistes internacionals com Chick Corea, Gregory Porter o Al Jarreau entre molts d’altres.

Carles Ocaña, vinculat a la música des de diverses vessants

Tot i haver treballat durant 3 dècades en diversos departaments de tecnologia i I+D com a enginyer de telecomunicacions, Ocaña és un gran aficionat a la música jazz des de la seva adolescència. A més, com a músic va formar part de diversos grups de jazz i de ball del Penedès, principalment com a pianista. Actualment es dedica a la producció i gravació musical, tant des de la vessant artística com des de la tècnica.

El 2007, va ser un dels encarregats de la creació del Vijazz, assumint la direcció artística i la producció del festival durant 10 edicions, fins el 2016. La seva passió per la música també l’ha fet col·laborar en altres projectes de Vilafranca del Penedès, com ara l’assessorament tècnic musical de la Festa Major de Vilafranca del Penedès en diverses ocasions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa