VadeVi
Carol Vallès prepara el seu mercat gastronòmic
  • CA
Mercat gastronòmic a Carol Vallès
Mercat gastronòmic a Carol Vallès | xx

!–akiadsense–>

Carol Vallès ha preparat per diumenge dia 3 de juny un mercat gastronòmic on es podran tastar productes de proximitat de productors del territori i una copa dels caves del celler.

El mercat es farà entre les vinyes del celler de 10h a 14h. A més del caves reserva i gran reserva de Carol Vallès, al mercat gatronòmic hi seran presents Formatges Xerigots, Ostres.cat Embotits Mitjans, Pastisseria Galí, Carquinyolis Argemí, La Botigueta del miig, i l’oli d’oliva extra Dòliva. Riedel també serà un dels col·laboradors.

Tots els productes es podran degustar i adquirir al mateix mercat i per la compra d’un dels caves s’entrarà en un sorteig d’un bruch entre vinyes.

Durant el mercat, no només podràs degustar els nostres caves. Faltarà poc per Sant Joan i sabem que molts de vosaltres agafeu provisions per aquestes dates. Aquest any, per la teva compra de cava, entraràs en el sorteig d’un brunch entre vinyes gratuït. Llegeix les bases del sorteig aquí.

A més, si aprofites per comprar cava per Sant Joan, podràs guanyar un brunch entre vinyes gratuït.

L’assistència és gratuïta, però l’aforament està limitat per qüestions d’espai. Agrairem que ens avisis si vols venir. Envia un correu a [email protected] o bé truca’ns per telèfon al 93 898 90 78.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa