Carol Vallès presenta un nou cava: el Trasto

Amb aquest nou producte volen apropar el cava al gran públic i deixar enrere el tòpic que diu que el cava és només per a experts o per a celebracions

Trasto de Carol Vallès

Carol Vallès, dins del projecte de relleu generacional en el negoci familiar, ha presentat aquesta setmana un cava nou, el Trasto. El nou vi escumós porta el nom del gos de la família, un pastor alemany de 12 anys que van adoptar ara en fa 6.

El Trasto, seguint la línia de caves de criança que caracteritza Carol Vallès, és un reserva extra brut amb un cupatge tradicional de xarel·lo, macabeu i parellada. És de l’anyada del 2016 i només se n’han fet 6.000 ampolles.

El Trasto és una nova línia de Carol Vallès que vol apropar el cava al gran públic i deixar enrere el tòpic que diu que el cava és només per a experts o per a celebracions. El cava, com apunta Guillem Carol, director de Carol Vallès, “és una beguda amb una gran versatilitat i amb el Trasto volem fer que el vi escumós sigui una opció més per acompanyar qualsevol àpat en qualsevol moment del dia. El cava ha de ser una beguda propera”

Trasto de Carol Vallès

A més, amb el Trasto, es vol visualitzar un canvi generacional a Carol Vallès. Un canvi que va començar amb l’aposta pels caves ecològics, el redisseny de les etiquetes i el retorn a les varietats autòctones, però sobretot un canvi per “continuar demostrant que la qualitat i la innovació poden anar (i han d’anar) de la mà en el sector del cava”, asseguren des del celler.

Carol Vallès va iniciar un relleu generacional fa 2 anys marcat per tres línies estratègiques: potenciar l’enoturisme (el celler té un winebar entre vinyes i una casa rural), mantenir la qualitat del cava apostant per les llargues criances, la producció ecològica i les varietats autòctones i, finalment, apropar el cava a tots els públics.

Nou comentari