VadeVi
Cap de setmana d’activitats a la Carretera del Vi
  • CA

Ara que s’acosten les festes del Nadal, els 12 cellers que formen La Carretera del Vi han preparat diverses activitats per al cap de setmana del 19 i 20 de desembre. L’objectiu és donar pautes per a triar els vins per als menús especials d’aquestes festes.

Els cellers oferiran visites a les seves instal·lacions per a mostrar quin és el procés d’elaboració del vi. A més, es donaran a conèixer recomanacions bàsiques per a un tast de vins: examen visual, olfactiu i gustatiu. Tot plegat per a donar eines que permetin triar els vins que lliguin millor amb els plats que es cuinaran durant aquests dies de Nadal.

La ruta de la Carretera del Vi es pot seguir a partir d’una aplicació gratuïta per a mòbils i tauletes. La seva versió prèmium ofereix atencions i descomptes als cellers.

La primera wine road de l’estat uneix cellers del Penedès i el Garraf en un recorregut de 40 kilòmetres. Aquests cellers són: Torre del Veguer, Cellers Torres, Clos Lentiscus, Finca Viladellops, Mas Bertran, Pinord, Rovellats, Colet Clàssic Penedès, Heretat Mastinell, Parès Baltà, Puig Batet i Torreblanca.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa