VadeVi
Castell d’Or amplia instal·lacions i línies de producció a Vila-rodona
  • CA

Fa uns mesos que hi treballaven, i finalment Castell d’Or ha donat per acabada l’obra que veurà a partir d’ara en funcionament una nova línia de degorjament a les instal·lacions de Vila-rodona, a l’Alt Camp. El nou equipament inclou una línia d’envasat completa “d’alt rendiment, qualitat i confiabilitat”, diran des de la marca, que ha suposat una inversió total de 2,8 milions d’euros i que està previst comenci a operar aquest mateix mes de setembre.

A les actuals instal·lacions també hi ha dues noves plantes per l’envelliment del cava, un espai per centralitzar els serveis de gestió i oficina i un magatzem logístic. En total, seran 15.000 m2 dedicats a la producció, elaboració i comercialització de cava i vi.

Amb aquesta inversió l’empresa acumula més de 8 milions d’euros invertits des de l’any 2020 com a part d’un pla de creixement i consolidació de la marca. Tot plegat, amb un clar objectiu, segons comparteix la marca en un comunicat, que és el de donar resposta a les necessitats dels clients “de manera més ràpida i efectiva, reduint així els terminis de lliurament dels productes, millorant el nostre servei i incrementant la capacitat de producció del nostre grup de manera notable”.

Castell d'Or
Els valors de Castell d’Or, impresos en les seves instal·lacions | Foto: E.V.

Més de dues mil famílies i setze cooperatives

Castell d’Or és l’herència de les primeres cooperatives fundades a finals del segle XIX i principis del XX. En l’actualitat, som un total de 16 cooperatives, que representen a més de 2.200 famílies pageses que treballen amb amor i respecte a la natura. Des de 2005, a Castell d’Or, seleccionem les millors vinyes i comptem amb modernes instal·lacions per crear un producte exclusiu, amb personalitat i de categoria Premium.

El Cava Castell d’Or s’ubica a la zona de Comtats de Barcelona, una zona amb paisatges diversos, principalment caracteritzats per belles valls o depressions entre serres no gaire elevades. Amb una llarga tradició com a regió vitivinícola que es remunta a més de 2.000 anys, el raïm del Cava Castell d’Or procedeix de parcel·les que gaudeixen de diversitat de microclimes, a conseqüència de la proximitat a la costa i l’altitud d’algunes vinyes – fins a 750 m sobre el nivell de la mar donen lloc a un cava amb personalitat única. A més la gran extensió de terra que treballen els nostres agricultors, permet una selecció exclusiva dels millors raïms de cada subzona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa