VadeVi
Catalunya és present amb més de 200 vins a la cita de la Guia Peñín a Madrid
  • CA
Guia Peñín

!--akiadsense-->

La Guia Peñín organitza aquest dilluns 29 i dimarts 30 d’octubre la 19a edició del seu Saló dels Millors Vins i Catalunya es la segona zona vitivinícola de l’Estat amb més representació. Dels més de 1.500 vins i més de 320 cellers, 207 vins seran catalans de 37 cellers.

S’han organitzat dos espais dedicats als cellers de podi presents, és a dir aquells que tenen un vi com a mínim amb 95 punts o més i per primera vegada l’esdeveniment reunirà als quatre vins, un negre, un blanc, un escumós i un dolç que han aconseguit 99 punts, la màxima qualificació que atorga a la guia.

Catalunya també serà present a les activitats complementàries durant aquest dos dies. La DO Cava celebrarà l’última semifinal del concurs “Millor Sommelier Internacional en Cava”, Corpinnat oferirà un tast per donar a conèixer com són els caves que ara es comercialitzen també sota aquesta marca. I finalment, el secretari de la DO Cataunya Anton Castellà, tancarà el programa de dilluns amb un tast dels millors vins d’aquesta denominació d’origen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa