VadeVi
Catorze de catalans entre “Els 100 millors vins per menys de 10 euros”

Al llarg de 5 anys d’aquesta guia d'”Els 100 millors vins per menys de deu euros”, s’han recollit, en les seves edicions anuals, 500 grans vins de tot l’estat que tenen cost inferior a aquesta xifra. Aquesta nova edició, ha volgut ser una selecció dels millors d’aquests últims 5 anys.

En aquest camí que va començar Alícia Estrada l’any 2013, el relat del vi ha evolucionat, alguns vins han canviat, d’altres han desaparegut i alguns s’han renovat totalment, modificants fins i tot el nom, mantenint l’esperit del seu antecessor.

Amb tots ells, s’ha fet una presentació inicial, s’han tornat a tastar tots i s’ha revisat i actualitzat cada una de lels fitxes.

Dels 100 que ha escollit l’autora Alicia Estrada, n’hi ha 14 que són catalans de les denominacions d’origen Empordà, Conca de Barberà, Montsant, Priorat, Terra Alta, Penedès.

La novetat d’aquesta edició és un afegit de 30 grans vins d’entre 10 i 15 euros que ja no es poden trobar per menys de 10 euros, que era el requisit indispensable per formar part d’aquesta guia.

En aquest apartat, n’hi ha 8 de catalans de l’Empordà, la Conca de Barberà, del Priorat, la Terra Alta i el Penedès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa