VadeVi
Catorze cellers locals participen a Tasta Porrera 2015
  • CA

Catorze cellers de Porrera participen aquest dissabte, 7 de novembre, a una nova edició de Tasta Porrera, la mostra de vins i gastronomia local organitzada per l’Associació de Cellers de Porrera i l’Ajuntament de Porrera. La plaça de Catalunya d’aquesta vila de la DOQ Priorat tornarà a aplegar els elaboradors locals i els restauradors del poble des de les 11:00 i fins a les 14:00 h.

El tiquet de tast donarà dret a 8 degustacions i copa i tindrà un preu de 12 euros. El tiquet de degustació de cuina local es podrà adquirir a 8 euros i donarà dret a tres tastos. Fins divendres, 6 de novembre, es poden aconseguir anticipadament a l’Ajuntament de Porrera els tiquets de degustació de vi a un preu de 8 euros.

Sis establiments de restauració de Porrera col·laboren en l’elaboració dels plats elaborats amb ingredients i receptes tradicionals vinculats a la població.

Com en els darrers anys, Cellers de Porrera ha previst un espai de venda on es podran comprar els vins locals a preus especials només durant aquesta jornada. Des de l’entitat que agrupa els elaboradors locals es recorda que Tasta Porrera és una ocasió única per conèixer els vins d’aquesta vila i les seves característiques, al mateix temps que es pot comentar i canviar impressions amb els productors que els han fet possibles.

El Consell Regulador de la DOQ Priorat dóna suport a les mostres i tastos que es realitzen durant l’any a les diferents viles del seu territori. Aquestes convocatòries permeten als professionals i aficionats gaudir dels vins locals i conèixer directament l’entorn en què es produeixen i les persones que els elaboren.

La DOQ Priorat és l’única denominació d’origen de Catalunya reconeguda com a Qualificada i una de les dues úniques amb aquest segell a l’Estat espanyol, d’acord amb els processos i sistemes de producció que se segueixen en aquesta regió vitivinícola.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa